Paprika schoonmaken lastig? Niet met de Pepper Scoop!

In een handomdraai een ontpitte paprika

15 SEPTEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Paprika is een ontzettend populair ingrediënt, maar het schoonmaken van een paprika vinden we vaak een gedoe. Daar heeft een Nederlandse paprikateler iets op bedacht. Met de Pepper Scoop kun je namelijk je paprika snel en gemakkelijk ontpitten.

Gemakkelijk in gebruik
De Pepper Scoop bespaart je een hoop snijwerk. Door de scherpe lepel naast het steeltje in de paprika te steken en een ronddraaiende beweging te maken, worden de zaadlijsten in één beweging losgemaakt van het vruchtvlees. Zo hol je de paprika in een handomdraai uit.

Veilig en handig hulpmiddel
De Pepper Scoop is geproduceerd door een gerenommeerde fabrikant voor keukenhulpen en is dus 100% voedselveilig. Door de compacte vorm past de Pepper Scoop gemakkelijk in elke keukenla.

Met de Pepper Scoop heb je in een handomdraai een schoongemaakte paprika. Op www.tijdvoorpaprika.nl vind je heerlijke paprikarecepten, die je nu nóg makkelijker op tafel zet. Eet smakelijk!

Noot aan de redactie – Niet voor publicatie
Bij interesse in het kosteloos distribueren van Pepper Scoops onder uw doelgroep kunt u contact opnemen met Mirte Korenhof via mirte.korenhof@dutchprgroup.com.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Tijd voor Paprika

Colourfultaste is een initiatief van het GroentenFruit Bureau. Een belangrijk onderdeel van Colourfultaste vormt de campagne ‘Tijd voor Paprika’.De campagne is actief in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Doel van de campagne is een significante stijging van de consumptie van paprika in die landen.