Het is tijd voor oranje paprika!

Win een weekend weg met een cabrio

21 SEPTEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Het is te gek voor woorden dat de allerzoetste paprika niet overal verkrijgbaar is. Tijd voor actie, tijd voor de oranje paprika! De campagne "Tijd voor Paprika" en 100%NL willen de oranje paprika's in de schappen van alle supermarkten zien. Gedurende twee weken roepen zij Nederlanders op om zich te laten horen.

De oranje paprika is misschien niet de bekendste, maar wel de zoetste paprika die er is. Naast de vrolijke, oer-Hollandse kleur, bevat de paprika ook nog eens de meeste vitamine C van de meest gegeten groenten en fruit. De oranje paprika bevat zelfs meer dan twee keer zoveel vitamine C als sinaasappels. Ideaal als fris tussendoortje voor je kind of in één van de lekkere gerechten van Tijd voor Paprika, die je gemakkelijk 's avonds op tafel zet.

Win een weekend weg met een cabrio
Ga naar de Facebookpagina en deel de oproep voor meer oranje paprika’s in de supermarkten. Tijd voor Paprika loot een winnaar uit, die een geheel verzorgd weekend wint, inclusief hotelovernachting, driegangendiner, een rondleiding bij een oranje paprikateler en natuurlijk die te gekke cabrio!

Wat zit er in het weekendje Nederland?

  • Een overnachting in hotel voor 2 personen
  • Een driegangendiner in restaurant voor 2 personen
  • Beschikking over een VW New Beetle Cabrio
  • Een exclusieve rondleiding bij paprikateler

Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Afbeeldingen
Over Tijd voor Paprika

Colourfultaste is een initiatief van het GroentenFruit Bureau. Een belangrijk onderdeel van Colourfultaste vormt de campagne ‘Tijd voor Paprika’.De campagne is actief in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Doel van de campagne is een significante stijging van de consumptie van paprika in die landen.